Kategorier     Bedste bedømmelser

Kriebelmücken beim Hund   Kvægmyggestik på hunde

Kvægmyggen med det latinske navn Simuliidae, er en pest for rigtig mange hundeejere og for selvfølgelig mange hunde. I Tyskland og Danmark findes der omkring 20-50 arter, og specielt to arter simulium ornatum og Boophthora erythrocephala stortrives i vores klima. Kvægmyggen er hovedsagelig rødlig gul/sort og har en størrelse på kun 2 og 6 mm. Kvægmyggen bliver ofte forveksles med normale fluer og er derfor ikke betragtes som en trussel mod hunde. Kvægmyg-hunner har brug for blod ​til udviklingen af ​deres æg.

Kvægmyggen har udviklet et smart trick, på hvordan den suger blod fra sin vært. Dens skærende munddele rapser et sår i eksempelvis hundens hud og sprøjter spyt ind i det åbne sår, så blodet ikke størkner under processen. Dét blod, som strømmer ud af det åbne sår, opsuges herefter af kvægmyggen. Et bid fra kvægmyggen udløser et biokemiske afskrækningsmidler i hunden hud (histamin), som er hundens eget naturlige forsvar. Spyttet fra kvægmyggen giver en allergisk reaktion og sikrer en ekstrem kløe hos hunde. 

 

Kriebelmücken beim Hund - Mückenschutz  Kvægmyg og hunde - myggespray til hunde!

Flere og flere hunde lider af angreb fra kvægmyg. Kvægmyggen er også kendt, som en udløsende faktor for sommereksem. Et bid fra en kvægmyg kan udløse en allergisk reaktion hos hunde. Denne reaktion kan føre til sommereksem hos hunde. Dét åbne og væskende sår, vil tiltrække flere mitter, og eksemet og kløen vil blive værre. Hunde har er tilbøjelige til at få eksem, og derfor er det særligt vigtigt at forhindre angreb fra kvægmyg og dansemyg, så bid og stik undgås. Dette kan gøres ved hjælp af vores Stop kvægmyg og eksemspleje til hunde fra peticare.

Stopper alle angreb fra kvægmyg 

peticare® Stop kvægmyg 

Køb og bestil nu over vores webshop
 

Kriebelmücken beim Hund - Stich der Kriebelmücke verhindern  Kvægmyg og hunde - Sådan undgår din hund stik fra kvægmyg og mitter

Ved hjælp af vores plejeprodukt til hunde, Stop kvægmyg fra peticare, forhindres angreb fra kvægmyggen. Vi anvender naturlige feromoner, (biokemisk informationsmolekyler), som giver kvægmyggen ubehagelige fornemmelser og signaler, og derved vil det afholde kvægmyggen for at flyve hen på sprayet og behandlet områder på hunden. De aktive stoffer er indlejret i en lille, porøs og homogen matrix og derfor leveres jævnt over en lang periode. Ved denne depot, som feromoner frigives langsomt og jævnt, og stoppe angreb fra kvægmyg. Beskyttelsen varer op til 24 timer, og hunden vil være beskyttet mod bid af kvægmyg.

 

Anflugstopp Kriebelmücken richtig anwenden  Korrekt anvendelse af plejeproduktet Stop kvægmyg til hunde

For at din hund kan undgå bid fra kvægmyg, skal plejeproduktet anvendes på hunden hver 24. time. Plejeproduktet Stop kvægmyg, sprøjtes på 2 til 3 områder på hunden. Som spray sites de steder, der skal bruges som er befængt generelt især ved kvægmyg. Plejeproduktet skal sprøjtes med 1 til 2 pust fra en kort afstand ved våd hunde pels. processen skal gentages hver 24 timer.

 

Kriebelmücken in der Hundehütte  Kvægmyg i hundehuse og andre fugtige områder

Plejeproduktet Stop kvægmyg kan også bruges i et hundehus. Plejeproduktet kan også sprøjtes på andre genstande end hundehuse i en radius på en meter.

© Copyright
peticare® by Peticare International SA