Kategorier     Bedste bedømmelser

Potepleje mod kløe – Potepleje hos hunde


Hunde poter gør det fantastisk hele året rundt. Hvad enten det er sommer eller vinter, kulde eller varme, er poterne hele året meget stærkt udsatte. Varierende overflader gør det ikke umiddelbart nemt for en hundeejer, at opretholde hundens poter mod alle odds og derfor opstår der ofte en betændt og kløende tilstand i hundens pote. Hundens slikker konstant på poten for at lindre den ekstreme kløe.

Hver hund har formentlig mindst en gang om året en stærk kløen på poten. Det ikke er overraskende, at kløe på hundens pote er en af de mest almindelige årsager til at hundeejere går til dyrlægen. Det innovative biologiske poteplejemiddel fra peticare® blev udviklet specielt til pleje af hundens poter. De naturlige ingredienser stopper straks kløen og støtte helingen af allergi, åben og ømme poter. Potepleje mod kløe er fuldt biologisk og uden skadelige kemiske stoffer eller tilsætningsstoffer. Selv om hunden slikker poteplejen af den påførte pote, er pote pleje helt uskadelige.
 

 Effektiv potepleje mod kløe:

•  Potepleje mod kløe
    Beskytter og plejer betændelse

•  Langtids overfladedesinfektion 
   op til 7 dage mod bakterier og vira
   (Bestil inden kl. 13 og få leveret imorgen)Potepleje mod kløe - Årsagsforskning

Kløen på hundens pote kan udløses af en lang række forskellige faktorer. Kløen opstår mest på hundens pote. Det er ofte hyppigheden af parasitter som mider, svamp, eksem, lopper eller endda i sjældne tilfælde, allergiske reaktioner.
Om sommeren er det ofte kontakten med den varme asfalt, Dorner, pollen og skarpe græsser på små overtrædelser af cornealaget og trædepuden. Bakterier og vira, der vokse uhindret på varme dage i vandpytter og stillestående vand, trænger ind i de åbne sår og fremkalde en betændelses tilstand.
I efteråret og vinteren, er dte kontakten med snavs, fugt, sne og vej salt sammen med grus og små sten der fører til betændelse og inflammation. Mider i græsset og mider om efter året fører ofte til hudirritation og inflammation på poterne.

Kløe på hundens pote er som en regel hurtigt at spotte, idet hunden har iøjnefaldende ridser, gnider og slikker sig på poten. Med den specielle potepleje fra peticare® stoppes kløen på hundens pote øjeblikkeligt. De betændte områder lukkes og helingen af den betændte pote accelereres. Potepleje kan også anvendes profylaktisk for at forhindre skader på poterne.
 

Potepleje hos hunde - Bekæmper kløen ved poten

peticare® Pote pleje til hunde er et meget højvirksomt kvalitetsplejemiddel, som understøtter, garanteret uden kemikalier, helingen af betændelse i hundens pote. Plejemidlet forhindre yderligere betændelse i poten og eliminerer også yderst alvorlig kløe på poten. peticare® petDog pleje i 2103 (Potepleje til hunde) forebygger skader ved alle racer og hvalpe. peticare Poteplejen har en stærk antimikrobiel og antibakteriel virkning, og genskaber naturlige olier. De aktive ingredienser er specielt designet til hunde poter og giver en opløftende, styrkende effekt samt en glat og sund pote.


Især ved betændte, revnede og skøre trædepuder er den antibakterielle og antimikrobielle Pote pleje fra peticare® den perfekte naturlige pleje af hundens pote. Plejemidlet beskytter ikke kun i vintermånederne mod salt og grus, men kan anvendes hele året til forebyggelse af betændelse og sår og til forebyggelse mod inflammation.

Potepleje mod kløe - Produktegenskaber

 • Pleje ved betændelse i hundepoten
•  Hudens heling understøttes og fremmes
•  Pleje ved revnede og ru trædepuder
•  Fjerner skadelige bakterier og patogener
•  Beskyttermod salt om vinteren

•  Kløe stoppes omgående
•  Også til hvalpe og unge hunde
•  Forhindrer hærdning og udtørring
•  Retard-/ depotpræparat
•  Op til 24 timers langtidseffekt
•  Antibakteriel og antimikrobiel virkning
•  Garanteret ufarligt for mennesker og dyr
•  PRS peticare-release-system

 

© Copyright
peticare® by Peticare International SA