Kløe hos hunde - stop hurtigt hundens kløe og irritation

Kløe hos hunde - Stop hundens kløe og irritation

Kløe hos hunde er formentlig en af ​​de hyppigste lidelser for hunde. Hver hund har formentlig mindst en gang om året en intens kløe. Det er også en  af de mest almindelige anledninger for hundeejere tl at gå til dyrlægen. Kløe hos hunde kan have forskellige årsager, det er derfor vigtigt at finde årsagen til kløen. Uanset hvilken årsag kløen skyldes, stopper vores plejeprodukt, kløen med det samme.

Stop hundens kløe:
 

Plejeprodukt mod kløe, svampe og mider
Køb direkte fra vores webshop peticare®

Juckreiz bei Hunden - Ursachen  Hvad forårsager kløe hos hunde – hvad fastslår forskningen

Det er vigtigt at forstå, at kløe hos hunde kan forekomme af mange forskellige ting. Hundens nerver består af et netværk af fine nervefibre. Disse fibre kan reagere forskelligt i forhold til kløe lidelser, så som allergier, immunlidelser, bakterieinfektioner, svampeinfektioner og hormonforstyrrelser. Hovedsageligt opstår kløe lidelser hos hunde ved parasitter. Disse parasitter er frekvensen af ​​mider, svamp, eksem, lopper eller endda i sjældne tilfælde, allergiske reaktioner over for uforenelige mad (fødevareallergi). Kløe hos hunde kan man hurtig se, fordi hunden skrammer, gnider og slikker sig. Støjen fra hunde, som klør sig, har holdt mange hundeejere vågne om natten. Uanset årsagen til kløe hos hunde, kan det stoppes med vores særlige plejeprodukt. Hvis din hund lider af kløen i månederne Juli til Oktober, er årsagen typisk mide angreb. Kløen hos hunde, som skyldes mide angreb, forekommer normalt ved hundens hudfolder. Særligt berørte områder er ører, ben og mave. Mider og den tilhørende kløe forekommer især hos unge hunde og ofte hos hvalpe. Desværre, er mide angreb meget smitsom, fordi mider kan skifte vært meget hurtigt – også katte og mennesker kan blive smittet.

 

Juckreiz bei Hunden - Milbenbefall  Hunde kløe - kløe hos hunde ved mide angreb

Kløe hos hunde, som skyldes mide angreb, er mange gange stærkere end et myggestik. Et myggestik klør kun et par timer, mens kløen fra mider kan vare optil 14 dage. Selv om miderne har forladt hunden efter et par timer, kan hunden stadig være plaget af kløe. Takket være vores plejeprodukt mod kløe, svamp og mider, holder hunden op med at klø, skrabe og slikke sig på det betændte og skaldede område. Plejeproduktet stopper hundens kløe og behandler hundens hud ved svampeinfektion og mide angreb. Dette ved hjælp af vores særlig udviklede biologiske plejeprodukt. Plejeproduktet virker øjeblikkeligt og lindre på lang sigt. Virkningen skyldes den forsinkede frigivelse (peticare-Release-System), og derved har produktet en langtidsvirkning i op til 24 timer. Plejeproduktet mod kløe, svamp og mider hos hunde er uden farlige kemikalier og er garanteret fri for steroider og antibiotika.

 

Juckreiz bei Hunden - Juckreiz bekämpfen   Kløe i hundens pels – Behandling af kløe hos hunde med peticare®

Det biologiske og effektive plejeprodukt til behandling af kløe ved svampeinfektion og mideangreb på hunde, er blevet udviklet af peticare® med en helt ny innovativ teknologi. De virksomme konventionelle plejeprodukter er indarbejdet med andre excipienser sammen i en lille, porøs og homogen matrix (virksomme stof er bundet til et andet materiale). Excipienserne, som også er indlejret i matrixen for at sikre, at matricen nedbrydes over en periode på op til 24 timer. De virksomme bestanddele, som bekæmper kløe hos hunde udstedes permanent og ensartet.

 

Effektive plejeprodukter mod kløe hos hunde af peticare®:


•  Mod kløe, svampe og mider
   
Stopper kløe og dræber svampe og mider

•  Overfladedesinfektion
   Op til 7 dages virkning mod bakterier

  
Ved langvarig behandling med plejeproduktet. Depotvirkningen sikrer en vedvarende frigivelse af de virksomme stoffer, således at kløe hos hunde reduceres over en periode på op til 24 timer. Den antibakterielle og antimikrobielle virkning dræber mider uden kemisk indflydelse på hunden og stopper derved hundens kløe. 

Stopper kløe hos hunde – Produktegenskaber

• Stopper hunden kløe straks

• Fuldt biologisk, uden kemikalier

• Virker mod alle mide angreb

• Op til 24 timers langtidsvirkning

• Permanent desinficerende virkning

• Retard-/ og depotpræparat

• 100% fri for Kortison

• Ingen olieagtig resistens

• Fuldt biologisk nedbrydeligt

• Peticare Release System (PRS)

 

 

Juckreiz bei Hunden - Ratgeber  Kløe hos hunde - Guide til kløe hos hunde

Spørgsmål til en ordentlig behandling, når din hun lider af kløe, vil blive besvaret:

• Hvordan behandles kløe hos hunde?

• Hvad hjælper bedst mod kløe hos hunde?

• Hvad gør peticare® så unik?

• Hvilke plejeprodukter virker er mod kløe?

• Hjælp til svær kløe?

• Hvem har erfaring med kløe hos hunde?

 

 

© Copyright
peticare® by Peticare International SA

 


DERTIL ANBEFALER VI

petDog Health 2100 - Dermatitis Eksem Pleje | Lotion - Kløe Eksem Dermatitis
26,80 €
(26,80 €/100ml)
inkl. moms plus Forsendelsesomkostninger

Leveringstid: 2-4 arbejdsdage
petDog Protect 2101 - Parasitter Kløe Stop | Lotion - Kløe Mider Svamp
26,80 €
(26,80 €/100ml)
inkl. moms plus Forsendelsesomkostninger

Leveringstid: 2-4 arbejdsdage
LivingClean 2010 - Overfladedesinfektion | Spray - Bakterier Vira Mider Svamp
14,80 €
(5,92 €/100ml)
inkl. moms plus Forsendelsesomkostninger

Leveringstid: 2-4 arbejdsdage