Kategorier     Bedste bedømmelser

Mückenplage - Mittel gegen Stechmücken  Myggeplage og allergi - Plejeprodukt mod alle myg - Hvorfor klør myggestik? 

Stikmyg , hestebremser og stankelben er hvert år en plage for både mennesker og dyr. I Tyskland og Danmark findes der omkring 50 forskellige myggearter. Den mest irriterende og til tider farlige er stikmyggen (Culicidae). Den tørster især om aftenen efter vores blod. De kvindelige hunmyg, har brug for blod til udviklingen af ​​deres æg, da der er visse proteiner, som kun er til stede i blodet, som æggene kan leve af.

Når hun myggen stikker, bedøver den offeret med et antikoaguleringsmiddel imens den suger blod. Dette er grunden til at myggestik de klør. Kroppen udskiller selv et forsvarsmiddel (histamin), som følge af myggens stik. Selvom kroppens forsvarsmiddel beskytter udefremkommende stoffer, kan man ikke komme udenom, at myggens gift giver ekstrem kløe for mennesker og dyr. Ved at klø i myggestikket, vil man sprede giften, samt vil der trænge bakterier og vira ind i såret.

Vi har udviklet et plejeprodukt, som er specielt udviklet til dette formål. Vores insektspray afholder alle myggearter for at stikke. peticare® plejeprodukt mod insekter, stikmyg og flåter er udviklet med en ekstra langsigtede desinfektion.

Stop angreb fra stikmyg:

•  Insekter, stikmyg og flåter til dyr 
   Insekter, stikmyg og flåter til mennesker
   Stopper angreb fra stikmyg, hestebremser og flåter

•  Stop kvægmyg 
til dyr
   Stop kvægmyg til mennesker
   Stopper angreb fra kvægmyg og mitter
 

Mückenplage & Mückenstich - Schutz vor Stechmücke  Myggeplage - beskyttelse mod myggestik - Sådan undgå du myggestik!

Hvor kommer myggene fra? Myg opholder sig gerne i meget fugtige områder. Især efter de stærke regnskyl eller oversvømmelser. Hvis jorden er meget våd formere myggene sig eksplosivt når temperaturen stiger. Ved solnedgang er myggene mest aktive, da det er parringstid for myg. Når hunmyggen er blevet befrugtet , vil de straks søge efter blod, for at kunne lægge sine æg. Desværre for både mennesker og dyr, så vi bliver man mest udsat for angreb i aftentimerne af myg. Til beskyttelse mod myg har WHO (World Health Organization) anbefalet stoffet ICARIDIN. Denne ingrediens er et godt forsvarsmiddel mod alle myg (og flåter), og med vores plejeprodukt vil man mindst opnå beskyttende virkning i op til 8 timer.

 

Wie entsteht eine Mückenplage durch Stechmücken  Myggeplage og myggestik - hvorfor stikker myg mennesker og dyr?

Hvorfor stikker myg? Efter befrugtningen af ​​hanmyggen mandlige udklækkes myggeæggene omkring 3 dage efter. Larve myggene lever normalt under stillestående vand. Efter regnskyl eller oversvømmelse, lever mange af mygge larverne i de oversvømmet områder og det er et fremragende fundament for deres vækst. Ca. 5 dage efter larvestadiet, er larven fuldudvokset og er klar til at suge blod fra deres ofre. Denne hurtige cyklus hjælper myg med at formere sig eksplosivt. Jo vådere og varmere klimaet er, jo hurtigere er myggenes formeringscyklus. I køligt vejr kan vækstfase vare op til 3 måneder. En anden årsag til myggeplagen ved højsommeren er særlig slem er, at de kvindelige myg lægger omkring 300 æg efter befrugtningen.

 

Mückenplage - Mückenstiche verhindern  Myggeplage - Sådan forhindre du stik og bid fra alle myg!

Stoffet ICARIDIN virker effektiv mod alle ​​myg, hestebremser og flåter. WHO (World Health Organszation) har den aktive ingrediens Icaridin certificeret i forskellige undersøgelser gentagne gange, at han er sikret en pålidelig forsvar mod insekter og myg a og alligevel meget allergivenligt. Da dette stof er indlejret i en lille, porøs og homogen struktur (matrix) skyldes en retard-/ depot  med en ekstremt lang casting tid. Peticare Release System (PRS) sikrer, at ICARIDIN leveres langsomt og jævnt i luften.

 

peticare® Insekter, stikmyg og flåter - Produktegenskaber

•  Beskytter bl.a. heste, hunde, kvæg, katte

•  Drøj og sparsom i brug

•  Op til 8 timers beskyttelse

•  Retard-/ depotpræparat

•  Repulsivstof (repellent) 

•  Højeffektivt "ICARIDIN" præparat

•  Aktivt stof testet af WHO

•  Beskyttende virkning mod myg, flåter og andre insekter

•  Ingen ventetid, omgående virkning

•  Dermatologisk sikkert

•  Ufarligt for mennesker, dyr og miljø

•  Peticare-Release-System (PRS)

 

© Copyright
peticare® by Peticare International SA