Kategorier     Bedste bedømmelser

Mückenplage - Stechmückenplage nach Hochwasser  Myggeplage - Formering af myg efter regnskyld og oversvømmelser

Efter store regnskyl og skybrud, bliver mange danskere berørt af større oversvømmelser. Her slutter anstrengelserne langt fra. De mange kraftige regnskyl, giver myg efterfølgende rigtig gode levevilkår. Myggene vil finde de bedste yngleforhold. Damme og vådområder er de ideelle grobund for forskellige arter af myg. Når fugt og oversvømmelserne har lagt sig, passer det med at æggene begynder at klække myg og myge pesten begynder.

Ikke kun oversvømmet områder påvirkes af myggeplage, men også våde områder, vandløb og søer. Allerede når myggene er flyveklar, begynder produktionen af næste gernation af myge-æg. I de ideelle forhold, som hersker efter et regnskyl/oversvømmelse, vil perioden ved myge-æglægningen vare 10 til 14 dage. Produktionen af myg vil i disse områder være ekstrem hurtigt.

Med hensyn til de kvindelige insekter, mitter og myg, så har de brug for blod til at danne nye æg, og de er i konstant søgen efter nye ofre. Større sværme flyver om aftenen for at lede efter nye ofre for deres blodmåltid.Det er ikke kun heste, kvæg, hunde og katte som bliver generet af myg, men vi mennesker lider også af den umættelige grådig myg, som søger efter blod. Som i de regnfulde og oversvømmede områder, er dyr og mennesker 20 gange mere udsat af mygge angreb.

Mückenplage nach Hochwasser - Mückenstiche verhindern  Myggeplage efter regnskyl og oversømmelse - Sådan undgår du myggestik!

Især hvis du bor ved en tidligere flodslette eller i et vådt område, bør det forventes, at man er særligt udsat mygge angreb. Desværre har de fleste myggespray mod myg ikke en synderlig effekt, og de hjælpe kun i kort tid.

En af de få stoffer, der er faktisk kan stoppe angreb fra insekter, stikmyg og flåter, er et kendt stof siden 1998, ICARIDIN. Dette stof, som går under navnet Bayrepel (fra Bayer), blev godkendt af WHO (World Health Organization), hvor det blev testet og evalueret, som et fremragende i kraftig stof for at afskrækning af alle slags insekter og spindere. 

 

Fra WHO rapporten (frit oversat):

Under tempererede og tropiske betingelser omhyggeligt og grundigt testet.

I forskellige tests etablerede fremragende insekt frastødende egenskaber.

Hvis anbefalet af WHO, som en effektiv beskyttende plejemiddel for bæredygtig forebyggelse.

Meget god varig sikkerhedsprofil mod myg, insekter og flåter.

Gode ​​kosmetiske egenskaber.

Ingen væsentlig indflydelse på kendte eller konventionelle materialer.


I vores specifikke plejeprodukt mod insekter, stikmyg og flåter, indeholder det aktive ingrediens ICIRADIN

peticare® plejeprodukt stopper alle angreb fra insekter og spindere. Det er et meget effektiv multifunktionel førsteklasses produkt til at afskrække alle stikmyg, insekter og flåter. Dette særlige produkt er blevet teknologisk specielt designet til at yde beskyttelse mod insekter, stikmyg og flåter. Hovedingrediensen ICARIDIN, fungerer som et yderst effektiv og frastødende plejemiddel mod insekter og spindere.

Meget effektiv og virker frastødende for myg og flåter:

•  Insekter, stikmyg og flåter
   Stopper alle angreb fra myg, insekter og skovflåterI modsætning til et insekticid produkt, bliver insekterne ikke dræbt af plejeproduktet fra peticare® Det forebygger og stopper mygge og andre insektangreb. Plejeproduktett frigiver en frastødende lugt, som fordampes på huden, som desuden kun insekterne kan lugte. Denne fordampning producerer et par millimeter tyk beskyttelseskappe og stopper angrebene fra ​​insekter, myg og flåter. Insekternes lugtesans påvirkes til at offeret ikke længere er interessant at suge blod fra.

 

Mückenplage - zuverlässiger Schutz vor Mücken  Myggeplage - Effektiv beskyttelse med peticares myggespray og insektspray

Langvarige virkning med innovativ teknologiske aktive ingredienser                                                                ICARIDIN og andre aktive stoffer er indlejret i en lille, porøs og homogen struktur (matrix). Kombinationen med andre bestanddele skaber et yderligere gennemtrængeligt og langvarigt desinfektionsmiddel på overfladen af huden ved at ​​frastøder myg og flåter.

Denne innovative sammensætning skaber en meget effektiv retard og depotpræparat med en hidtil uset langtidsvirkning. De aktive ingredienser er bundet i denne matrix, opbevares og dispenseres jævnt. Dette retardering (forsinket frigivelse) i forbindelse med depotet effekt gør tilgangen peticare® stopper alle mygge angreb, og i forhold til andre produkter er det betydeligt mere effektivt.

 

peticare® Insekter, stikmyg og flåter - Produktegenskaber

•  Beskytter bl.a. heste, hunde, kvæg, katte

•  Drøj og sparsom i brug

•  Op til 8 timers beskyttelse

•  Retard-/ depotpræparat

•  Repulsivstof (repellent) 

•  Højeffektivt "ICARIDIN" præparat

•  Aktivt stof testet af WHO

•  Beskyttende virkning mod myg og flåter

•  Ingen ventetid, omgående virkning

•  Dermatologisk sikkert

•  Ufarligt for mennesker, dyr og miljø

•  Peticare-Release-System (PRS)

 

© Copyright
peticare® by Peticare International SA